Voor wie is dit GLI programma bedoeld? 

 

GLI staat voor gecombineerde leefstijl interventie.

Gecombineerd, omdat het meerdere thema's over gezond leven behandeld. Leefstijl omdat het geen dieet is, maar een maar een manier van leven. 

Het programma is bedoeld voor mensen die zich fitter willen voelen, willen afvallen en een betere kwaliteit van leven willen, maar dat hun gezondheid het laat afweten. Meestal wéten deelnemers al een heleboel over wat er anders moet, maar lukt het op één of andere manier maar steeds niet om het toe te passen. 

Dus: ben jij niet op zoek naar een dieet, maar wil je wel werken aan een gezond voedingspatroon? Heeft stress een negatieve invloed op jouw leefstijl of is er sprake van te weinig bewegen of slaap? Val je steeds weer terug in slecht gewoontes? Dan ben je hier op het goede adres. 

 

Vergoeding of zelf betalen? 

Door de overheid wordt gestimuleerd om zelf aan je gezondheid te werken Daarom wordt het programma volledig vergoed, zonder eigen bijdrage, onder bepaalde voorwaarden. Zo wordt er gelet op hoeveel overgewicht je hebt en of sprake is van een verhoogd risico op chronische aandoeningen. Het aanmelden verloopt dan via de huisarts of praktijkondersteuner. Vraag ernaar. 

Weten of jij aan deze voorwaarden voldoet? Kijk dan even naar deze link 

Zonder deze voorwaarden kan je óók deelnemen aan het programma. Dan is de bijdrage 1235 euro (peildatum 2023/2024). Een betalingsregeling is mogelijk. 

 

Direct een intake aanvragen?  Dat hier:  Aanmelden